Babyzwemmen & Wellsy

Babyzwemmen & Wellsy: (30 min- 60min)
Baby zwemmen bij Wellsy wordt ook Baby rescue genoemd. We leren overlevingstechnieken aan zoals de kant leren kennen, leren drijven op hun rugje. Door middel van spelende technieken leren we de kindjes wennen aan het water. Sommige kindjes die bij ons komen zwemmen kunnen alleen drijven voor 6 maand. Veiligheid primeert bij ons. Daarom hebben we de handen in elkaar geslagen met enkele pediaters uit het UZ jette waarmee we alle factoren hebben besproken en uitgetest en waardoor ik met een gerust hart kan zeggen dat dit veilig is voor elke baby. Het is niet nodig om te wachten tot ze 1 jaar zijn want dan gaat er al heel wat kennis verloren. Babyzwemmen is goed voor de motorische ontwikkeling van een kind, het vertrouwen en autonomie. Het is een geweldige ervaring voor zowel de baby als voor de ouders. Een baby voelt zich comfortabel in het water. Als ouder moet je wel actief betrokken zijn en je kindje aanmoedigen. Dankzij het contact met het water ontdekt je baby nieuwe sensaties: gewichtloosheid, temperatuurschommelingen, verschillende geluiden, glinsteringen op het wateroppervlak en huidcontact. Water biedt heel wat ontdekkingsmogelijkheden en versterkt de band tussen ouder en kind. De sessies worden steeds gegeven door een professioneel opgeleide instructeur. 
Babyzwemmen gaat door in de thermen van Dilbeek voordat het prachtige complex zijn deuren opent. Zwem pamper is verplicht.
Aangezien er veel vraag is naar een sessie babyzwemmen willen wij u er graag op wijzen dat er een wachtlijst is. Wilt u graag reserveren kan dit door een sms te sturen naar 0486/50.20.33
Geeft u zelf babyzwemmen en wenst u graag samen te werken met WELLSY of heeft u een zwembad ter beschikking mag u zeker contact opnemen met Elsie Huybrechts. 
TIP: Wil je graag een pas bevallen mama of papa een leuk cadeau geven of zelf even komen genieten, kijk dan even naar de  Wellsy Cadeauboxen
Je kan er online een cadeaubon kopen in de webshop. Kijk hier voor de tarieven.
Babyrescue IMG_5532 IMG_5531 IMG_5525 IMG_5549 IMG_5506 IMG_5501 IMG_5499