WELLSY GOLD

Wellsy GOLD: Cadeaubox 

Wellsy Gold: Het Concept van Wellsy bestaat eruit dat je kan kiezen uit verschillende behandelingen.
Wens je dit cadeau te geven of op een geboortelijst te plaatsten klik dan hier
Wellness voor mama, papa en baby is een cadeaubox waarbij 2 volwassen personen en baby kunnen genieten van 3uur wellness. (Mama en papa mogen ook vervangen worden door 2 andere volwassen personen)

Voor de baby kan u kiezen uit een van de volgende mogelijkheden. Een sessie Babyspa  + Babymassage ofwel een sessie Babyzwemmen. Babyzwemmen zal door gaan in de thermen van Dikbeek. (Kattebroekstraat 290, 1700 Dilbeek). Voor uzelf en uw partner kan u kiezen uit een relaxerende sessie met massage van rug en nek en hydrowellness of een iets energetisch programma met skintonic en Andullatie.

 

Babyspa
Stimuleer uw baby’s ontwikkeling dankzij een bezoek aan onze baby spa. Dankzij onze unieke Zwemband “Drijfring Wellsy”  kan uw baby veilig, autonoom en vrij bewegen in het water. De temperatuur van het water is 35°C en is chloorvrij. De baby spa is speciaal ontwikkeld voor baby’s van 0-6 maanden. Baby spa wordt in onze Praktijk ook als therapie aangeboden voor kindjes met torticollis, reflux, darmkrampen, kindjes met hypotone spieren, en slechte slapers. Indien u met een voorschrift van de arts komt wordt dit voor een stuk terugbetaald door de mutualiteit. Er is een mogelijkheid om na de sessie de Wellsy drijfring aan te kopen (36 euro). We vragen om geen olie/ crèmes voor de wellness sessie op jouw kindje aan te brengen en ervoor te zorgen dat jouw kindje niet te moe of hongerig is voor de sessie.
Baby Spa Wellsy
Baby Rescue 
Baby zwemmen is goed voor de motorische ontwikkeling van een kind, het vertrouwen en autonomie. Het is een geweldige ervaring voor zowel de baby als voor de ouders. Een baby voelt zich comfortabel in het water. Als ouder moet je wel actief betrokken zijn en je kindje aanmoedigen. Dankzij het contact met het water ontdekt je baby nieuwe sensaties: gewichtloosheid, temperatuurschommelingen, verschillende geluiden, glinsteringen op het wateroppervlak en huidcontact. Water biedt heel wat ontdekkingsmogelijkheden en versterkt de band tussen ouder en kind. Deze sessies gaan door in de Thermen Van Dilbeek
Baby Rescue Wellsy
Babymassage 
Baby’s ondergaan veel indrukken. Daarom genieten ze er enorm van om een massage te krijgen waardoor ze even helemaal kunnen ontspannen. De baby massage heeft effect op verschillende lichamelijke processen zoals doorbloeding, ademhaling, spijsvertering, slaap, en immuniteit. Massage heeft een kalmerende invloed, die zowel ontspanning als energie geeft. Baby massage is een leuk moment tussen mama, papa en baby. Warmte, aanraking, gewiegd en vast gehouden worden, lichamelijk contact en strelingen zijn voor een baby essentiële behoeften.
Babymassage Wellsy
Skintonic 
Skintonic of depressomassage Is een techniek die vacuum en massage met elkaar combineert. Depresseso massage is een onderdrukmassage van de huid en het onderhuids bindweefsel met als doel bepaalde probleem zones te behandelen, zoals cellulite, striemen of littekens van een operatieve behandeling.
Skintonic Wellsy
Andullatie 
Andullatietherapie is een combinatie van andullerende trillingen en infraroodwarmte. Al meer dan 10 jaar wordt ze toegepast door zowel professionals als thuisgebruikers voor pijn verlichting, lymfedrainage, sport-recuperatie en ontspanning. Deze therapie is aangewezen als anti-stress behandeling, ter ontspanning en zelfs anti-aging.
Andullatie Wellsy
Hydrowellness
Bij de hydrowellness zorgen warme waterstralen in regelmatige draaiende bewegingen voor een zalige lichaamsmassage van kop tot teen. De warmte van het water dringt door tot in de diepste weefsellagen en stimuleert de doorbloeding zonder de bloedsomloop te belasten. De zachte kracht van het water activeert de stofwisseling, ontspant de spieren en lost de contracturen en verhardingen op. Deze behandeling helpt onder anderen bij een lumbago, oververmoeidheid van de spieren, tegen migraine en algemeen om te ontspannen. U hoeft zich hiervoor niet te omkleden/uitkleden of te douchen voor of na de behandeling.
Hydrowellness Wellsy